ПРОГРАМА
Тема дня – Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі
Ведучий події: Тімур Мірошниченко
9:00–10:00
Реєстрація учасників та ранкова кава
10:00–10:05
Відкриття події
CEСІЯ 1. Agri-Food-сектор. Сценарії розвитку
10:05–10:20
"Точки зростання українського сектору Agri-Food"
10:20–10:50
"Український ЇжБіз на фронтирі. Війна, конкуренти та дорослі неприємності"
10:50–11:50
Учасники:
Надія Бігун, заступниця міністра економіки України
Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд-виробника Kormotech
Борис Шестопалов, засновник та інвестор Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-group, співвласник GFS Group
Дмитро Зозуля, радник голови правління МХП з M&A, голова Наглядової ради фонду MHP Food Invest
Вячеслав Чук, комерційний директор компанії "Астарта"
11:50–12:10
"Як додана вартість врятує українську економіку"
12:10–12:20
12:20–13:20
Ланч
CEСІЯ 2. Точки зростання
13:20–13:40
13:40–14:40
Модератор:
Ігор Гут, співзасновник шведського проєкту DYB в Україні, системний дослідник бізнесу та конкуренції
Учасники:
Іван Мірошніченко, власник Zernari, H&W та Fermachi
Тарас Фітьо, співзасновник компанії "TOM"
Олександр Місюренко, власник та СЕО компанії Nonpareil
Василь Мікулін, засновник пивоварні Varvar
Сергій Чепець, генеральний директор компанії GFS
Пилип Гришин, співзасновник та технічний директор компанії "Прайм Снек"
14:40–15:00
15:00–15:50
Учасники:
Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії "М’ясторія"
Марина Сергієнко, генеральна директорка мережі "КОЛО"
Віталій Войтович, засновник та СЕО компанії Premier FOOD Group, власник бренду Mr.Grill
Дмитро Рассказов, віцепрезидент з комерційної та операційної діяльності ОККО
15:50–16:10
16:10–16:40
Кава-пауза
Сессія Q&A
CEСІЯ 4. Перспективи індустріальних парків
17:40–18:30
Учасники:
Дмитро Киселевський, заступник голови комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку
Вʼячеслав Овечкін, директор департаменту інвестицій Мінекономіки
Борис Шестопалов, засновник та інвестор Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-group, співвласник GFS Group
Андрій Ропіцький, директор індустріального парку "Біла Церква"
Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest
Павло Вержбицький, СЕО та співвласник OPOS group, співзасновник мережі індустріальних парків NOVO
Вячеслав Дубовик, CEO та керівний партнер компанії PRIPRAVKA
18:30–21:00
Нетворкінг-фуршет
CEСІЯ 3. Інвестиції в Agri Food-сектор
16:40–16:50
"Як макроекономічні передумови впливатимуть на інвестиційне середовище"
16:50–17:40
Учасники:
Олександр Печерицин, директор департаменту аналітичних досліджень Райффайзен Банку
Андрій Длігач, засновник і голова групи компаній Advanter Group
Роман Черепаха, інвестиційний директор Horіzon Capital
Яна Паладієва, керівниця проєктів та програм Українського фонду стартапів
Олександр Грибан, керівник інвестиційної команди Advantage Ukraine
Сергій Українець, співзасновник групи компаній "Фруктона"
Олександр Приходько, менеджер з розвитку аграрних ринків Програми USAID АГРО
CEСІЯ 5. Тренди на ринку їжі: Україна та світ
10:00–10:20
Вступне слово "Світові тренди на ринку їжі, що впливають на Україну"
10:20–10:40
10:40–11:05
CEСІЯ 6. Проривні продукти
11:05–11:35
11:35–12:10
Модератор:
Учасники:
Евеліна Міцкевич, директорка напряму "Кулінарний бізнес" компанії МХП
Олена Красовська, керівниця R&D-центру Enzym Group
12:10–12:30
12:30–13:30
Ланч
13:30–13:50
"Інноваційні чорні злаки розширюють асортимент корисної їжі"
13:50–14:10
14:10–14:35
14:35–15:20
Учасники:
Андрій Черуха, засновник першої в Україні компанії з виготовлення рослинного м’яса Eat me at
Роман Квашенко, CEO та засновник Wanted Vegan
Богдана Леонова, співзасновниця GreenGo
Наталя Веремчук, директорка з маркетингу компанії "Люстдорф"
Олена Лемешко, керівниця фуд-напрямів goodwine
15:20–15:40
15:40–16:10
Кава-пауза
Agri Food Startup Track (спільно з Ukrainian Startup fund)
16:10–16:20
16:20–17:10
CEСІЯ 7. Вихід на нові ринки
17:10–17:55
CEСІЯ 8. Агропереробка
17:55–18:10
"IT-рішення в аграрному бізнесі"
18:10–19:00
Учасники:
Кейс. Будуємо завод глибокої переробки і шукаємо перспективний ринок збуту. Юрій Пульгун, директор CPG Refine
Сергій Нечипорук, операційний директор Vitagro
Євгеній Садовий, директор з перероблення продуктів сільськогосподарського виробництва компанії "Астарта"
Галина Матвійчук, співвласниця та комерційна директорка Любарецького соєпереробного заводу
Олег Левченко, співзасновник "Еконінвест Прикарпаття"
19:00–19:05
Закінчення події
Тема дня – Cтворення проривних продуктів
Ведучий події: Тімур Мірошниченко
9:00–10:00
Ранкова кава-пауза